• E.T.P. Scheers

Scheers Advocatuur

Met ruim 16 jaar ervaring bij zowel IND, rechtbank als advocatuur, heeft Scheers Advocatuur de juiste specialistische kennis en een goed netwerk opgebouwd. Ook de actuele ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Met deze kennis en ervaring, die tot veel gunstige resultaten voor cliënten heeft geleid, kan Scheers Advocatuur u optimaal adviseren en bijstaan in procedures. Scheers Advocatuur kent een meerwaarde door de specialisatie in het reguliere vreemdelingenrecht en boetes op grond van de Wet arbeid vreemdelingen (Wav). Dit betekent dat deze specifieke rechtsgebieden die continu en zeer sterk in ontwikkeling zijn er niet naast andere rechtsgebieden “bij worden gedaan”. Scheers Advocatuur houdt de ontwikkelingen op deze rechtsgebieden nauwgezet bij, onderhoudt veel en goede contacten in het netwerk en zorgt ervoor dat de kennis up-to-date is.

Contact informatie

Social Media

Recente artikelen van Scheers Advocatuur

23 JUL

Vanaf 1 maart verplichte melding tijdelijk werk in Nederland

Vreemdelingenrecht

Werkgevers en zelfstandigen die vanuit een andere EU lidstaat in Nederland tijdelijk werk willen verrichten, zijn vanaf 1 maart 2020 verplicht dit te melden.

E.T.P. Scheers
E.T.P. Scheers

Scheers Advocatuur

Den Haag
18 FEB

Europese Commissie maant Nederland leges verblijfsvergunningen te verlagen

Vreemdelingenrecht

De Europese Commissie heeft Nederland met een aanmaningsbrief opgeroepen de leges voor verschillende verblijfsvergunningen te verlagen.

E.T.P. Scheers
E.T.P. Scheers

Scheers Advocatuur

Den Haag