Terug

Advocaat zoeken, gewoon online

Gespecialiseerde advocaat

Natuurlijk wilt u een advocaat, die gespecialiseerd is in het soort probleem dat u heeft. Advocaten zijn meestal gespecialiseerd in bepaalde onderdelen van het recht. Ze hebben daar de meeste ervaring mee, en hebben de meeste kennis op dat terrein. Het recht is voor uw gemak onderverdeeld in "rechtsgebieden", zodat u het makkelijk kunt vinden. Komt u er niet uit, zend dan een email aan JouwAdvocaat op info@jouwadvocaat.nl, dan helpen we u daarbij.

Advocaat in de buurt

Bij voorkeur vindt u een advocaat bij u in de buurt. Maar waar vindt u die? Op JouwAdvocaat.nl. Daar vindt u advocaten ingedeeld per specialisatie. Met de zoekfunctie op de website, vult u eenvoudig uw postcode of woonplaats in. Ook vult u de maximale afstand in. JouwAdvocaat toont u vervolgens de gespecialiseerde advocaten in uw regio.

Inloopspreekuur advocaat

Als u gewoon even wilt binnenlopen bij een advocaat, zonder dat de teller meteen gaan lopen, kunt u ook naar een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur van een advocatenkantoor gaan. Dan heeft u ongeveer een kwartier de tijd, om uw juridische probleem aan een advocaat voor te leggen. Ook het inloopspreekuur van advocaten bij u in de buurt, vindt u heel makkelijk op JouwAdvocaat. Kies voor de zoekfunctie "inloopspreekuur bezig" en vul uw woonplaats of postcode in, dan vindt u het dichtstbijzijnde inloopspreekuur dat gaande is. Bel wel even vantevoren, zodat het kantoor weet dat u het inloopspreekuur wilt bezoeken. Zo kan het advocatenkantoor ervoor zorgen dat wachttijden niet te erg oplopen, en iedereen kan worden geholpen. 

Vraag stellen aan advocaat

Of wilt u eigenlijk alleen even een vraag stellen aan een advocaat? Ook dat kan op JouwAdvocaat. Gewoon online. Alleen de advocaat die de vraag zal beantwoorden ziet uw vraag. JouwAdvocaat kan de vraag niet lezen, en zal ook niet - kunnen - antwoorden op de vraag. Let op dat u de juiste specialisatie kiest. Bij ontslag, kiest u bijvoorbeeld voor arbeidsrecht. Komt u er niet uit, mail dan even naar info@jouwadvocaat.nl, dan helpen we u zonodig bij het kiezen van het rechtsgebied.

http://www.jouwadvocaat.nl

Verstuur uw juridische vraag anoniem aan 180 aangesloten advocaten

Stap 1 van 2

Ik ben
100% anoniem
  • I.V.F. Diepenmaat ECHT advocatuur EPE
  • M. Spek Advocatenkantoor Hoefkade S-GRAVENHAGE
  • S.H.J. Buitenkamp ECHT advocatuur EPE
  • D.R. Ninck Blok Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam
  • I.M. van Kuilenburg Gelijk Advocaten Den Bosch
  • H.L. van der Aa Aelan Advocaten Utrecht
  • L.E.Q. Smits van Oyen Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam
  • F.S. van Steenbergen
  • R.H. Steensma MKS Advocaten Rotterdam
  • F.M. Hooijmans Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam