Terug

Gratis spreekuur advocaten

Heeft men een juridische vraag, maar is de drempel te hoog om daarvoor naar een advocaat te gaan, dan stelt men de juridische vraag gratis online aan een advocaat. Heel simpel: op JouwAdvocaat.nl. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zoeken

Hoe vindt men eenvoudig en snel het dichtstbijzijnde advocatenkantoor? Dat is heel eenvoudig op JouwAdvocaat.nl. Vul de woonplaats of postcode in, en eventueel een maximale afstand, en het dichtstbijzijnde advocatenkantoor verschijnt in beeld. Ook kunt u zoeken op specialisatie van de advocaat.

Inloopspreekuur

Sommige advocaten houden wekelijks een inloopspreekuur: dan kan men met een juridische vraag gratis en vrijblijvend een advocatenkantoor binnenlopen om eens te praten met een advocaat.

Voor diegene die naar zo’n gratis en vrijblijvend inloopspreekuur wil van een advocaat, is een nieuwe zoekfunctie aan de website toegevoegd. Klik bij het zoeken naar een advocaat op “spreekuur bezig”, en men vindt het dichtstbijzijnde inloopspreekuur dat op dat moment bezig is. 

Omdat de website in oktober is gelanceerd, bestaat nog niet in iedere regio voldoende dekking, zodat het mogelijk is dat u door middel van de zoekfuncties van “advocaten” of “kantoren” in uw regio een kantoor dient te benaderen met de vraag of deze een inloopspreekuur heeft voor uw juridische vraag.

Waarom JouwAdvocaat.nl?

Er wordt op internet veel gezocht naar juridische informatie. Deze is voor een leek moeilijk vindbaar, en slecht leesbaar, met allerlei vaktermen. Deze informatie maakt JouwAdvocaat.nl leesbaar èn vindbaar, door de juridische informatie duidelijk in te delen per rechtsgebied.

Op JouwAdvocaat.nl zijn de advocaten in de buurt vindbaar. Dat gebeurt bijvoorbeeld door de specialisaties van de advocaten onder de aandacht te brengen.

Vraag stellen

Op JouwAdvocaat.nl kan iedereen heel eenvoudig, per e-mail (desgewenst zelfs anoniem) een juridische vraag stellen aan een advocaat. De drempel die nu eenmaal bestaat om een advocaat te benaderen, nemen we daarmee weg.

De vraag wordt vertrouwelijk behandeld, en is niet op de website te zien. De vraag wordt daarom versleuteld verzonden. Alleen de advocaat die de vraag zal beantwoorden, ziet de vraag.

Blijf dus niet tobben met een juridische vraag, maar stel deze vraag heel eenvoudig online op JouwAdvocaat.nl, of zoek op de website naar het dichtstbijzijnde inloopspreekuur!

De deelnemende advocaten helpen u graag.

Verstuur uw juridische vraag anoniem aan 180 aangesloten advocaten

Stap 1 van 2

Ik ben
100% anoniem
  • M.H.W. Franssen Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam
  • M.L.M. Bindels Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam
  • C.J. Bungay
  • R.B. Gerretsen Windt Le Grand Leeuwenburgh Rotterdam
  • C.R. Hettema De Baarsjes Advocatenkantoor Amsterdam
  • M. Spek Advocatenkantoor Hoefkade S-GRAVENHAGE
  • D.I.N. Levinson - Arps LA-Law.NL Middelburg
  • D.M. Gijzen Advocatenkantoor Gijzen Heerlen
  • W.P.A. Vos Advocatenkantoor Vos Amsterdam
  • P.A. van Enckevort Het Wetshuys Advocaten en Mediators Venlo