• M.H. Schmidt

Advocatenkantoor Schmidt

Advocatenkantoor Schmidt behandelt zaken op zowel toevoegingsbasis als tegen een uurtarief. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos indien er geen opdracht uit volgt. Indien u een laag inkomen heeft (onder de pro deogrens) is de intake altijd kosteloos. Afhankelijk van uw financiële situatie maakt Advocatenkantoor Schmidt met u een afspraak over het honorarium (uurtarief) of vraagt voor u de toevoeging aan. Advocatenkantoor Schmidt kan een scherp uurtarief afspreken vanwege de lage kantoorkosten. Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 150 excl. btw. Eventueel zijn andere afspraken mogelijk. Op toevoegingsbasis betekent dat de overheid meebetaalt aan de advocaatkosten. U bent dan enkel een eenmalige eigen bijdrage – afhankelijk van de hoogte van uw inkomen/vermogen – verschuldigd (plus uittrekselkosten, griffierecht en eventuele andere kosten). Of u in aanmerking komt voor een toevoeging, kunt u nagaan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org.

Contact informatie

Recente artikelen van Advocatenkantoor Schmidt

16 AUG

Marokkaanse echtscheiding en advocaat

Personen- en familierecht

Advocatenkantoor Schmidt ontvangt veel mensen van Marokkaanse afkomst met het verzoek namens hen de echtscheiding in behandeling te nemen. In dit artikel leest u meer over de voorwaarden, procedure en kosten van een Marokkaanse scheiding met hulp van een advocaat.

M.H. Schmidt
M.H. Schmidt

Advocatenkantoor Schmidt

Amsterdam
14 SEP

Ouderschapsplan

Personen- en familierecht

Sinds de invoering van de Wet bevordering voortgezet ouderschap en zorgvuldige scheiding d.d. 1 maart 2009 dienen ouders met kinderen bij echtscheiding een ouderschapsplan op te stellen, dit met als doel het ouderschap na echtscheiding te bevorderen.

M.H. Schmidt
M.H. Schmidt

Advocatenkantoor Schmidt

Amsterdam